Wat weet u over 304 roestvrij stalen buizen? (Deel 2)

304H en hun eigenschappen

In eerste instantie gesproken over de legering 304H. Nu, behorend tot de categorie van de 300-reeks zoals reeds genoemd, omvat deze specifieke legering 8% nikkel en 18% chroom. Men kan ook de koolstofcomponent hierin vinden. Deze blijft het meest veelzijdige type legering dat wordt gebruikt in verschillende industrieën, waaronder stoomuitlaten, aardolieraffinaderijen, koeltorens, pijpleidingen en condensors. Deze specifieke variant wordt ondersteund door een breed scala aan wenselijke functies, waaronder een goede hardheid, corrosieweerstand en uitzonderlijke afwerking. Onnodig te vermelden dat, om het maximale uit de bovengenoemde functies te halen, u contact moet opnemen met gekwalificeerde roestvrijstalen hydraulische leidingenfabrikanten.

Er is natuurlijk geen gebrek aan dergelijke fabrikanten in de buurt, maar u moet er wel voor zorgen dat u de inloggegevens grondig controleert voordat u daadwerkelijk op zoek gaat naar diensten. Vertrouw alleen op services die worden ondersteund door geavanceerde machines.

Wat moet je weten over de 304N variant?

De 304N-variant bevat stikstof. De aanwezigheid van stikstof maakt een hoge treksterkte bij deze buizen. Andere directe verdiensten van deze specifieke reeks zijn:

  • Buigzaamheid
  • Hardheid
  • Uitzonderlijke trekkracht

Deze specifieke variant wordt gebruikt in verschillende sectoren, waaronder onder meer koeling, olie, aardgas en petrochemische industrie. Deze buizen staan ​​vooral bekend om hun onfeilbare weerstand tegen hoge temperaturen.

Bovendien, aangezien deze legering minder koolstof bevat, is deze gemakkelijk in staat om gedurende de werking vrij van neerslag te zijn. De meest vertrouwde namen die er zijn, produceren deze producten met inachtneming van de algemeen geaccepteerde groottenormen waaronder DIN, EN, PN-H, UNI, NF A, CSN en andere.

Met name deze buizen zijn niet alleen bestand tegen corrosie, maar ook bestand tegen spanningsscheuren. Zorg ervoor dat u zichzelf genoeg informeert over deze producten als u van plan bent om iets uit de selectie te kiezen. We kunnen je vertellen dat het lezen dat het lezen van dit soort teksten, zoals deze, je aanzienlijk zal helpen bij uw zoektocht naar de meest betrouwbare producten die er zijn.